Няма да има никакви компромиси при изграждането на детската болница. Това

...
Няма да има никакви компромиси при изграждането на детската болница. Това
Коментари Харесай

Шишков: Няма да има компромиси при изграждането на детската болница

Няма да има никакви взаимни отстъпки при построяването на детската болница. Това сподели министърът на районното развиване Иван Шишков по време на конференция по отношение на Националната педиатрична болница, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Този терен, който избрахме, е в територия, която е доста добра, чисто климатично. В непосредственост има минерална вода. Освен това в част от този терен има и изпълнено озеленяване. Възможността за строителство е задоволително огромна. Няма да има никакви взаимни отстъпки при построяването на детската болница. Ще изградим чисто нова болница, т.е. постройка, в която няма да вършим взаимни отстъпки ", посочи министърът.

Той добави, че постройката ще бъде направена по всички модерни способи.

" Единственият минус в този терен беше, че трябваше да създадем едно значително изпитание да водим договаряния. Така че Министерството на здравеопазването има ангажимент да бъдат съборени почналите постройки, които са скелети, които нямат никаква функционална и естетическа стойност. Не могат да бъдат употребявани по никакъв метод като здания. Остава задължението на Министерството и на сдружението да се направи едно съответно и тъкмо задание и действително да се стартира проектирането и по-късно строителството на детската болница ", разясни Шишков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР